Vleeswaren uit
Het hart van Brabant
Certificering  FSSC22000

Biologisch


Waarom Biologisch?   

De dieren worden beter behandeld en krijgen rustig de tijd om te groeien en dat levert smaakvolle, authentieke en verantwoorde producten op. Van Iersel vleeswaren is bekroond met het EKO-keurmerk. Daarmee is gegarandeerd dat de producten uitsluitend biologische ingrediënten bevatten, geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevatten. De Stichting SKAL,ingesteld door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, controleert elk biologisch productie bedrijf streng op deze eisen.

Van Iersel vleeswaren kan volgens afspraak Bio Vleeswaren voor u produceren met de garantie van het EKO keurmerk. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze Bio Vleeswaren neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden en zullen geheel volgens uw wens de Bio vleeswaren produceren.

Europees keurmerk

Biologische landbouw is een sector van de Europese landbouw die de laatste jaren een constante groei heeft doorgemaakt. Via de website van de Europese Commissie verschaft de Europese Commissie geïnteresseerde burgers informatie over hoe biologische landbouw een bijdrage levert aan de bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen, aan biodiversiteit en welzijn van dieren, en hoe het helpt bij de ontwikkeling van plattelandsgebieden. U kunt de website van de Europese Commissie gebruiken als uitgangspunt om meer te weten te komen over alle aspecten van het Europese biologische-landbouwbeleid en informatiemateriaal, zoals brochures en folders, downloaden. Het laatste nieuws en aankomende evenementen worden vermeld in een apart gedeelte van de website.