Vleeswaren uit
Het hart van Brabant
Certificering  FSSC22000

Brabantse Zult :

Onze Brabantse zult wordt gemaakt in twee smaak variatie`s, te weten Gewone Brabantse Zult en Brabantse Zure Zult. De gewone zult heeft een milde en toch lekker gekruide smaak. De kleine zult verpakkingen van 240 gr zijn verpakt per 32 stuks in een doos. De zult van 500 gram verpakking zijn verpakt per 12 stuks in een doos. De snijzult weegt ongeveer 1,1 kg en wordt per stuk verpakt . Onze zult is licht roze van kleur, maar op verzoek maken wij ook grijze zult.

Ambachtelijke Balkenbrij:

Ambachtelijke Balkenbrij wordt nog steeds volgens ons receptuur van oudsher gemaakt.  Balkenbrij is verkrijgbaar in blokjes van ongeveer 500 gr maar ook in blokken van ongeveer 2000 gr. Wilt u blokken van 1000 gr dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Tevens maken wij ook rode Balkenbrij in dezelfde blok grootte.

Bakbloedworst met kleine stukjes spek:

Bakbloedworst is nog steeds een product dat behoorlijk veel wordt geconsumeerd. Wij zijn van mening dat het succes van onze Bakbloedworst komt door de kleine stukjes spek in plaats van grote spekblokken. Het gewicht van een bakbloedworst is ongeveer 3000 gr.

Leverkaas zonder spekrand:

Een heerlijke zachte en toch goed snijdbare leverkaas, waar u nog echt lever in proeft. Veel klanten halen het spekrandje eraf. Met succes maken wij al jaren  Leverkaas zonder spekrand.

Berliner zonder spekrand:

Een heerlijke zachte en toch goed snijdbare Berliner, waar u nog echt lever in proeft.

Slagersboterhamworst:

Een smakelijke Boterhamworst met een fijne kruidige nasmaak. Stevig maar zeker niet hard van beet. Een boterhamworst waarmee je kan onderscheiden. Een lichte vleestekening en geen vetafzet tijdens het snijden.

Gebraden Varkensfricandeau:

Varkensfricandeau is gemaakt van dunne lende en spierstuk. Heerlijk mals en met weinig zout bereidt. Verpakking per halve.

Achterham rond:

Een courant smakelijke achterham. Gemaakt met een gereduceerd fosfaatgehalte waardoor de ham niet glazig is, maar nog vollop vleesstructuur heeft.


Ambachtelijke beenham:

Te verkrijgen in gewicht variërend van 2 tot 13 kg. Mild gezouten en mooi courant gesneden. Met of zonder bilpijp, met Whisky of met Provinçaalse kruiden enz. Wij maken de Beenhammen zoals u ze wilt hebben.

Traiteurham:

Een klein rond hammetje zonder zwoerd, licht gezouten en licht gerookt. Een leuk hammetje voor kleine gezelschappen om als warme ham te serveren

Rauwe Caslerrib:

Gezouten varkensrib zonder ruggewervel met ribbeentjes en werveltjes. Een heerlijk product om bij stamppotten te serveren. De rib is gerookt een geeft een heerlijke smaak na het bakken aan de jus. Fantastisch product voor de winterkost!!


Bourgondische filet:

Licht gepekelde varkensfilet gegaard in rode wijn. Ook deze filet heeft nog een echte vleestructuur behouden. De filet is na het garen in rode wijn, afgebakken in de grill. Een perfect product om te verwerken bij gerechten of als gerecht bij een warm buffet.


Filet de Provence:

Varkens filet licht gepekeld in een omhulsel van Provençaalse kruiden. Deze Provençaalse kruiden geven een heerlijk zachte smaak aan de filet en is uitermate geschikt om bij gerechten te verwerken. De filet is mild gezouten en heeft nog een echte vlees structuur. Natuurlijk is het ook als beleg op brood een heerlijk product.Ontbijtspek zonder knar en zonder zwoerd:

Zeer courant ontbijtspek dat zeker niet te zout is en een heerlijke rooksmaak heeft.

Gebraden gehakt:

Gebraden gehakt maken wij in 4 smaakvariatie`s. Naturel, Ui, Nasi en Sate. Net even iets anders door vorm en smaak. Ziet er ambachtelijk uit door de handvorm.

Product overzicht